Pages

Tisdagstema - Klädförvaring

Tisdagstemat hos Fabriken var Klädförvaring och här kommer mitt bidrag.

Vår klädkammare var det första vi gjorde i huset, helt enkelt för att det inte såg klokt ut att ha en alkov i sovrummet.
Idag är det en härlig walk-in-closet, och också det enda rummet som vi målat i en stark färg (även om jag idag ångrar mig och skulle vilja ha det vitt...).

Har gjort en variant av The Selby, och fotat helt oredigerat. Så här ser det ut och det fantastiska med att ha kläderna i Expedithyllan från IKEA är att det ser ut att vara ordning, även när det är världens oreda.5 kommentarer:

Em sa...

Så fint med örhängestavlan! Måste också göra en sån sen.. :)

Emma sa...

Em:
tack!
Ja, det blev jättebra och var verkligen superenkelt att göra. Ett projekt till nya huset kanske? :-)

Anonym sa...

Snyggt! Skulle fråga var du köpt den där örhänges"tavlan" men ser att du gjort den själv, hur gjorde du? Supersmart ju! :)

Emma sa...

Jeli81:
Tack!
Det var superenkelt. Vi (hm, egentligen A...) skruvade ihop en ram av lister, 45 mm breda. Sedan målades den vit och på baksidan häftade jag fast hönsnät.
Därefter skruvade vi fast den i väggen.
För att få ut den lite, så att det skulle bli lättare att häkta av och på örhängena, skruvade vi fast den i stora indianpärlor. Vet du vilka jag menar?
De är en centimeter höga och följdaktligen kom tavlan ut en centimeter från väggen.

Jag tror att man också kan köpa en färdig tavelram, ta bort glas och bakstycke och helt enkelt häfta fast hönsnät.

Anonym sa...

Tack snälla! Jag tror jag ska försöka mig på detta, var ju så himla smart! Får se vad som blir bäst, en färdig ram eller inte. Vi har inget annat trämaterial hemma så det lutar nog åt det. Indianpärlor, visst är det såna som man även kan stryka på pärlplattor? :)

Skicka en kommentar